Der konkurreres i fødevarefagene gourmetslagter, kok, konditor, bager, ernæringsassistent, slagter samt smørrebrød og catering, når der i næste måned afholdes DM i Skills 2019, skriver Fødevaremagasinet.

Udfordringerne for Smørrebrød og Catering eleverne bliver, at de skal opsætte en buffet hver, hvor der indgår nogle forskellige retter. Buffeterne bedømmes af dommerne, hvorefter de bliver frigivet til publikum. De skal også fremstille en forret, som skal serveres for de indbudte gæster i samarbejde med tjenereleverne. I forretten skal indgå jomfruhummer og dild, og i buffeten skal bl.a. indgå tærte med spinat og hytteost, nyfortolket rejecocktail, guldrummets svinefilet og en kold fiskeret.

Sidste år blev DM i Skills holdt i Herning, i år er det i Næstved, og næste år går turen til Bella Center København i dagene 16.-18. januar. Det er målet at komme rundt i alle landsdele fra år til år, men som DM i Skills er vokset, kan det være en udfordring at finde haller med tilstrækkeligt plads til så mange konkurrencefag og så stort et publikum. SkillsDenmark blev grundlagt i 1997 efter et besøg hos WorldSkills.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Sidste chance for at tilmelde sig Årets Kok 2020

Før Rasmus Kofoed og Kenneth Toft-Hansen vandt hver deres Bocuse d’Or-statuette i guld, og dermed retten til at kalde sig verdens bedste kok, havde de også en anden titel til fælles. De har nemlig begge prøvet at vinde Årets Kok-konkurrencen.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne