Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der konkurreres i fødevarefagene gourmetslagter, kok, konditor, bager, ernæringsassistent, slagter samt smørrebrød og catering, når der i næste måned afholdes DM i Skills 2019, skriver Fødevaremagasinet.
Udfordringerne for Smørrebrød og Catering eleverne bliver, at de skal opsætte en buffet hver, hvor der indgår nogle forskellige retter. Buffeterne bedømmes af dommerne, hvorefter de bliver frigivet til publikum. De skal også fremstille en forret, som skal serveres for de indbudte gæster i samarbejde med tjenereleverne. I forretten skal indgå jomfruhummer og dild, og i buffeten skal bl.a. indgå tærte med spinat og hytteost, nyfortolket rejecocktail, guldrummets svinefilet og en kold fiskeret.
Sidste år blev DM i Skills holdt i Herning, i år er det i Næstved, og næste år går turen til Bella Center København i dagene 16.-18. januar. Det er målet at komme rundt i alle landsdele fra år til år, men som DM i Skills er vokset, kan det være en udfordring at finde haller med tilstrækkeligt plads til så mange konkurrencefag og så stort et publikum. SkillsDenmark blev grundlagt i 1997 efter et besøg hos WorldSkills.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025