Den danske restaurantkæde Cofoco har fart på. I sidste uge kunne EjendomsWatch fortælle, at ejerne bag har købt et hotel i København, og nu etablerer selskabet så en bæredygtig kaffefarm i Mexico. Den første af sin slags, der drives på solceller, skriver FødevareWatch.dk.

Siden 2016 har Cofoco været på jagt efter den helt rigtige kaffe til deres restauranter. Den har de tilsyneladende ikke fundet, for nu har restaurantkæden etableret sin egen kaffefarm i Mexico, der skal levere kaffe til koncernens 11 københavnske restauranter.

"Vores grundtanke er, at vi vil vise, at man kan gøre det her, og det ikke nødvendigvis er fordyrende for forretningen at køre det rigtigt. Det er rigtigt, at der måske er noget ekstra arbejde, men der er bare enormt mange positive effekter af det," siger en af ejerne af Cofoco, August Lund til FødevareWatch.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Alternativet vil afskaffe rødt kød i kommune

Hakkebøffer, kødsovs og lammegryde skal ikke længere stå på menuen i københavnske børnehaver, i skolemaden eller i kommunens kantiner. Det forslår Københavns kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde fra Alternativet, skriver Politiken.

Blog: Tak for invitationen, Mette Frederiksen

Statsminister Mette Frederiksen sendte tirsdag en bred invitation ud til et samarbejde om en grøn klimaplan til alle de store brancher, der har bragt landet frem. Herunder turisme- og oplevelseserhvervet. "Tak for invitationen, som vi meget gerne tager imod", siger HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne