Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den danske restaurantkæde Cofoco har fart på. I sidste uge kunne EjendomsWatch fortælle, at ejerne bag har købt et hotel i København, og nu etablerer selskabet så en bæredygtig kaffefarm i Mexico. Den første af sin slags, der drives på solceller, skriver FødevareWatch.dk.
Siden 2016 har Cofoco været på jagt efter den helt rigtige kaffe til deres restauranter. Den har de tilsyneladende ikke fundet, for nu har restaurantkæden etableret sin egen kaffefarm i Mexico, der skal levere kaffe til koncernens 11 københavnske restauranter.
"Vores grundtanke er, at vi vil vise, at man kan gøre det her, og det ikke nødvendigvis er fordyrende for forretningen at køre det rigtigt. Det er rigtigt, at der måske er noget ekstra arbejde, men der er bare enormt mange positive effekter af det," siger en af ejerne af Cofoco, August Lund til FødevareWatch.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024