Den danske restaurantkæde Cofoco har fart på. I sidste uge kunne EjendomsWatch fortælle, at ejerne bag har købt et hotel i København, og nu etablerer selskabet så en bæredygtig kaffefarm i Mexico. Den første af sin slags, der drives på solceller, skriver FødevareWatch.dk.

Siden 2016 har Cofoco været på jagt efter den helt rigtige kaffe til deres restauranter. Den har de tilsyneladende ikke fundet, for nu har restaurantkæden etableret sin egen kaffefarm i Mexico, der skal levere kaffe til koncernens 11 københavnske restauranter.

"Vores grundtanke er, at vi vil vise, at man kan gøre det her, og det ikke nødvendigvis er fordyrende for forretningen at køre det rigtigt. Det er rigtigt, at der måske er noget ekstra arbejde, men der er bare enormt mange positive effekter af det," siger en af ejerne af Cofoco, August Lund til FødevareWatch.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne