Dining Six er selskabet bag Restaurant Köd, Slap Af og Basso, og nu får disse så en ’søsterrestaurant’ i Oslo. Det skriver direktøren Morten Pedersen på LinkedIn.

”Jeg tager idag til Oslo, fordi vi langt om længe skal åbne vores første restaurant i udlandet! Jeg tror det må have været i december 2017 jeg laver mit første opslag omkring KöD i Oslo, så det var været længe undervejs. Det har været ventetiden værd og jeg er utroligt stolt over hvad vi har nået og jeg glæder mig til at se de fantastiske lokaler vores team har fået lavet.”

Han beskriver også, at restauranten åbnes i samarbejde med en ekstern samarbejdspartner, som kommer til at stå for den norske udvidelse.

Pizzakæde har 11 nye pizzeriaer på vej

Dominos vil føje 11 nye pizzeriaer til kæden i Danmark i 2020. Derudover indleder selskabet et samarbejde med Hungry.dk om udlevering af maden. Det oplyser Dominos i en pressemeddelelse.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne