Dining Six er selskabet bag Restaurant Köd, Slap Af og Basso, og nu får disse så en ’søsterrestaurant’ i Oslo. Det skriver direktøren Morten Pedersen på LinkedIn.

”Jeg tager idag til Oslo, fordi vi langt om længe skal åbne vores første restaurant i udlandet! Jeg tror det må have været i december 2017 jeg laver mit første opslag omkring KöD i Oslo, så det var været længe undervejs. Det har været ventetiden værd og jeg er utroligt stolt over hvad vi har nået og jeg glæder mig til at se de fantastiske lokaler vores team har fået lavet.”

Han beskriver også, at restauranten åbnes i samarbejde med en ekstern samarbejdspartner, som kommer til at stå for den norske udvidelse.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne