Mere end 2.000 kantinemedarbejdere har deltaget i Arla Pro Labs, og 300 køkkenmedarbejdere er blevet undervist i at arbejde mere bæredygtigt i egne køkkener. Nu er Arla Pros indsats netop blevet belønnet med Mærkevareleverandørernes pris for ”Årets Nyhed – AFH”.

”Det er med stor glæde, at vi modtager prisen for ”Årets Nyhed Away From Home” for vores bæredygtighedsworkshops. Det er fantastisk at opleve, at deltagerne fra landets storkøkkener er glade for tilbuddet og tager hjem fra kurset med nye idéer til, hvordan de kan skære ned på madspild og reducere deres klimaaftryk. For tænk på hvor stor en forskel det samlet kan gøre, hvis alle danske storkøkkener bliver bæredygtige på sigt,” siger Jakob B. Knudsen, der er landedirektør i Arla Danmark og fortsætter:

”Arla Pro Labs er en vigtig del af Arlas samlede indsats for mere bæredygtighed i fødevareindustrien, og initiativet spiller ind i vores netop lancerede ambitiøse klimaambitioner om en grønnere fremtid med netto-nuludledning i 2050.”

Arla Pro Labs udbyder fortsat gratis workshops til køkkener i private og offentlige kantiner, efterskoler og højskoler med over 100 daglige bespisninger. Læs mere på www.arlapro.dk/labs.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne