Mere end 2.000 kantinemedarbejdere har deltaget i Arla Pro Labs, og 300 køkkenmedarbejdere er blevet undervist i at arbejde mere bæredygtigt i egne køkkener. Nu er Arla Pros indsats netop blevet belønnet med Mærkevareleverandørernes pris for ”Årets Nyhed – AFH”.

”Det er med stor glæde, at vi modtager prisen for ”Årets Nyhed Away From Home” for vores bæredygtighedsworkshops. Det er fantastisk at opleve, at deltagerne fra landets storkøkkener er glade for tilbuddet og tager hjem fra kurset med nye idéer til, hvordan de kan skære ned på madspild og reducere deres klimaaftryk. For tænk på hvor stor en forskel det samlet kan gøre, hvis alle danske storkøkkener bliver bæredygtige på sigt,” siger Jakob B. Knudsen, der er landedirektør i Arla Danmark og fortsætter:

”Arla Pro Labs er en vigtig del af Arlas samlede indsats for mere bæredygtighed i fødevareindustrien, og initiativet spiller ind i vores netop lancerede ambitiøse klimaambitioner om en grønnere fremtid med netto-nuludledning i 2050.”

Arla Pro Labs udbyder fortsat gratis workshops til køkkener i private og offentlige kantiner, efterskoler og højskoler med over 100 daglige bespisninger. Læs mere på www.arlapro.dk/labs.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Universitet forbyder oksekød

Af hensyn til miljøet er oksekød blevet droppet på Goldsmiths, University of London. Initiativet er en del af skolens strategi om at være CO2-neutral i 2025, skriver Sky News.

Grøn fokusdag havde venteliste

Responsible Hospitality Day på det meget bæredygtige firestjernede Crowne Plaza Copenhagen Towers-hotel i Ørestad havde mandag fuldt hus med 250 deltagere – og flere på venteliste. Det skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne