Det er et kendt ansigt, der fremover skal stå i spidsen for Restaurant Skyttehuset i Vejle. Ejerne, restauratørerne Søren Riis og Jan Søgård, har indgået en aftale med en af deres tidligere elever, Jesper Kjær, skriver Vafo.dk.

Han tiltræder stillingen som køkkenchef, og samtidig bliver den 25-årige kok medejer af restauranten.

Jesper Kjær er udlært i Restaurant Skyttehuset; det var med Søren Riis som læremester, da Jan Søgård og Søren Riis var forpagtere af restauranten første gang fra 2007 til 2016.

”Jesper udviste allerede dengang et vanvittigt talent og stod sammen med husets øvrige elever bag nogle fantastiske gourmetaftner,” siger Søren Riis.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne