Det er et kendt ansigt, der fremover skal stå i spidsen for Restaurant Skyttehuset i Vejle. Ejerne, restauratørerne Søren Riis og Jan Søgård, har indgået en aftale med en af deres tidligere elever, Jesper Kjær, skriver Vafo.dk.

Han tiltræder stillingen som køkkenchef, og samtidig bliver den 25-årige kok medejer af restauranten.

Jesper Kjær er udlært i Restaurant Skyttehuset; det var med Søren Riis som læremester, da Jan Søgård og Søren Riis var forpagtere af restauranten første gang fra 2007 til 2016.

”Jesper udviste allerede dengang et vanvittigt talent og stod sammen med husets øvrige elever bag nogle fantastiske gourmetaftner,” siger Søren Riis.

Restaurant udvider: Københavnerspisested har fået ny vin -og madbar

På Christianshavn ligger der allerede en vin-og madbar. Den hedder Nærvær. ”Nærvær” er en reference til den stemning, som vi ønsker at genskabe, når man er sammen med sine venner eller familie. Ikke bare fysisk, men også i hjertet, fortæller Danny Diduch, der er stifter og indehaver af Nærvær til MigOgKbh.dk.

Kendt kok konsulent på den nye restaurant

I erkendelse af at restaurationsdrift ikke hører til spidskompetencerne på museet, så har Holmegaard Værk fået en af dansk madverdens store navne Torben Klitbo ind som konsulent på restauranten, skriver Sjællandske.

3F og HORESTA støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Der skal være mulighed for at give karantæner til virksomheder, der ansætter illegal arbejdskraft eller udnytter den såkaldte beløbsgrænse, der tillader virksomheder at indhente arbejdskraft fra lande uden for EU ved en månedsløn på 35.582 kroner eller derover. Sådan lyder det nu fra både fagforbundet 3F og HORESTA i Fagbladet 3F.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne