Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det er et kendt ansigt, der fremover skal stå i spidsen for Restaurant Skyttehuset i Vejle. Ejerne, restauratørerne Søren Riis og Jan Søgård, har indgået en aftale med en af deres tidligere elever, Jesper Kjær, skriver Vafo.dk.

Han tiltræder stillingen som køkkenchef, og samtidig bliver den 25-årige kok medejer af restauranten.

Jesper Kjær er udlært i Restaurant Skyttehuset; det var med Søren Riis som læremester, da Jan Søgård og Søren Riis var forpagtere af restauranten første gang fra 2007 til 2016.

”Jesper udviste allerede dengang et vanvittigt talent og stod sammen med husets øvrige elever bag nogle fantastiske gourmetaftner,” siger Søren Riis.

Vejle får nyt hotel med 87 værelser

Det planlagte byggeri ved Best Western Torvehallerne bliver nu et selvstændigt hotel under navnet Villa Vejle Hotel. Åbningen er sat til marts 2026.

Stjernekok forlader Démodé

Køkkenchef Rasmus Grønbech stopper på Michelin-anerkendte Démodé. Restauranten fortsætter uden ny køkkenchef i første omgang.

Log ind