Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er et kendt ansigt, der fremover skal stå i spidsen for Restaurant Skyttehuset i Vejle. Ejerne, restauratørerne Søren Riis og Jan Søgård, har indgået en aftale med en af deres tidligere elever, Jesper Kjær, skriver Vafo.dk.
Han tiltræder stillingen som køkkenchef, og samtidig bliver den 25-årige kok medejer af restauranten.
Jesper Kjær er udlært i Restaurant Skyttehuset; det var med Søren Riis som læremester, da Jan Søgård og Søren Riis var forpagtere af restauranten første gang fra 2007 til 2016.
”Jesper udviste allerede dengang et vanvittigt talent og stod sammen med husets øvrige elever bag nogle fantastiske gourmetaftner,” siger Søren Riis.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025