Der foregår spændende ting bag den tildækkede facade på bygningen lige ved siden af Nimb Hotel i Tivoli. En stor butik med café og food-lab er lige nu ved at tage form i lejemålet, hvor Andersen Bakery tidligere holdt til.

Det er virksomheden Social Foodies, der får 338 m2 at boltre sig på. Når butikken åbner i slutningen af juni, kan kunderne nyde kædens signaturprodukter som friskrørt is, frisklavede flødeboller, energibarer og cookies samt nye morgenmads- og frokostmenuer med et tvist fra Afrika.

Idémanden bag Social Foodies, Thor Thorøe siger:

”Ambitionerne med dette flagskib er, at det skal være vores ”all in one”-, hvor kunderne kan købe vores signaturprodukter, der vil være workshops, firmakurser og fokus på innovation. Vi vil også eksperimentere med nye afrikanske råvarer, så danskerne løbende kan opleve nye spændende smagsvarianter og produkter.”

64 nye værelser på københavnerhotel

Efter udvidelsen har Hotel Kong Arthur med 64 nye værelser, når hotellet op på 214 værelser fordelt på 5 bygninger. De nye fløj er inspireret af en herskabslejlighed med høje paneler, danske designikoner, sildebensparket på gulvene, masser af god kunst på væggene og udsigt over byen gennem store dannebrogsvinduer, skriver Kursuslex.dk.

International hotelkæde tilbage til København

Projektet, der bringer Accor-navnet tilbage til København, er Nest45 – et kombineret hotel- og kontorprojekt ved Bella Center i Ørestad. Byggeriet opføres af entreprenørkoncernen Skanska, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne