Der foregår spændende ting bag den tildækkede facade på bygningen lige ved siden af Nimb Hotel i Tivoli. En stor butik med café og food-lab er lige nu ved at tage form i lejemålet, hvor Andersen Bakery tidligere holdt til.

Det er virksomheden Social Foodies, der får 338 m2 at boltre sig på. Når butikken åbner i slutningen af juni, kan kunderne nyde kædens signaturprodukter som friskrørt is, frisklavede flødeboller, energibarer og cookies samt nye morgenmads- og frokostmenuer med et tvist fra Afrika.

Idémanden bag Social Foodies, Thor Thorøe siger:

”Ambitionerne med dette flagskib er, at det skal være vores ”all in one”-, hvor kunderne kan købe vores signaturprodukter, der vil være workshops, firmakurser og fokus på innovation. Vi vil også eksperimentere med nye afrikanske råvarer, så danskerne løbende kan opleve nye spændende smagsvarianter og produkter.”

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne