Der foregår spændende ting bag den tildækkede facade på bygningen lige ved siden af Nimb Hotel i Tivoli. En stor butik med café og food-lab er lige nu ved at tage form i lejemålet, hvor Andersen Bakery tidligere holdt til.

Det er virksomheden Social Foodies, der får 338 m2 at boltre sig på. Når butikken åbner i slutningen af juni, kan kunderne nyde kædens signaturprodukter som friskrørt is, frisklavede flødeboller, energibarer og cookies samt nye morgenmads- og frokostmenuer med et tvist fra Afrika.

Idémanden bag Social Foodies, Thor Thorøe siger:

”Ambitionerne med dette flagskib er, at det skal være vores ”all in one”-, hvor kunderne kan købe vores signaturprodukter, der vil være workshops, firmakurser og fokus på innovation. Vi vil også eksperimentere med nye afrikanske råvarer, så danskerne løbende kan opleve nye spændende smagsvarianter og produkter.”

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

”Hotel” er åbnet i København: Ny vinbar sælger vin pr. gram

Ottos Hotel er, på trods af navnet, ikke et hotel. Det har det dog været. Bygningens lange historie har været vidt omkring, blandt andet brygger, en sadelmager og en øltapper har boet her og altså også et hotel med det navn, som nu bliver så smukt genbrugt, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne