At komme med på den grønne miljø- og klimavenlige bølge er ikke altid lige nemt. Det må verdens største fastfoodkæde, McDonald's, sande, skriver Berlingske.

Først skrev 500.000 mennesker under på et krav om, at McDonald's skulle droppe sugerør af plastic. Den britiske afdeling af McDonald's bøjede sig og besluttede at skifte fra plasticsugerør til papirsugerør.

Men efter at McDonald's begyndte at lange papirsugerør over disken i de første af McDonald's knap 1.400 restauranter i Storbritannien, begyndte klagerne at strømme ind. Plasticsugerørene gik i opløsning, især i forsøget på at drikke milkshake, som kræver, at man suger hårdere for at få det op, lød meldingerne på de sociale medier.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne