At komme med på den grønne miljø- og klimavenlige bølge er ikke altid lige nemt. Det må verdens største fastfoodkæde, McDonald's, sande, skriver Berlingske.

Først skrev 500.000 mennesker under på et krav om, at McDonald's skulle droppe sugerør af plastic. Den britiske afdeling af McDonald's bøjede sig og besluttede at skifte fra plasticsugerør til papirsugerør.

Men efter at McDonald's begyndte at lange papirsugerør over disken i de første af McDonald's knap 1.400 restauranter i Storbritannien, begyndte klagerne at strømme ind. Plasticsugerørene gik i opløsning, især i forsøget på at drikke milkshake, som kræver, at man suger hårdere for at få det op, lød meldingerne på de sociale medier.

Restaurant udvider: Københavnerspisested har fået ny vin -og madbar

På Christianshavn ligger der allerede en vin-og madbar. Den hedder Nærvær. ”Nærvær” er en reference til den stemning, som vi ønsker at genskabe, når man er sammen med sine venner eller familie. Ikke bare fysisk, men også i hjertet, fortæller Danny Diduch, der er stifter og indehaver af Nærvær til MigOgKbh.dk.

Kendt kok konsulent på den nye restaurant

I erkendelse af at restaurationsdrift ikke hører til spidskompetencerne på museet, så har Holmegaard Værk fået en af dansk madverdens store navne Torben Klitbo ind som konsulent på restauranten, skriver Sjællandske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne