Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
At et godt måltid med lækkert kød og frisk salat er populært blandt mange, er Restaurant Flammen bevis på. På få år er familien Rosenfeldt Sunddal gået fra at eje et enkelt spisested til at have en kæde af 16 buffetrestauranter i ind- og udland. Men drømmen stopper ikke her. Nu udvider Flammen sit koncept med takeaway.
”Det er vigtigt, at vi bliver ved med at udvikle os, og Flammen TakeAway er et nyt forretningskoncept, som vi forventer os meget af, og som vi har glædet os til at præsentere danskerne for”, siger Flammens adm. direktør Piet Klein.
Flammen TakeAway er blevet testet i Næstved siden nytår, og i løbet af de kommende uger vil det så blive rullet ud i Herning, Viborg og Esbjerg.
Restaurant Flammen forventer at tilbyde takeway i alle kædens danske restauranter i løbet af 2019.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025