Familien bag Restaurant Flammen går nu i direkte angreb på ejerne af Restaurant Ilden, der til sommer åbner en restaurant i Odense. Det føles som at blive bestjålet af en tyv, der bagefter påstår, at du har stjålet fra ham, lyder det fra virksomheden til Fyens.dk.

Familien bag Restaurant Flammen har langt hen ad vejen valgt at holde sig fra at kommentere på det nærmest identiske koncept - og navn - hos Restaurant Ilden, der med Odense-filialen når op på fire restauranter.

”Vores overenskomst har de ikke kopieret. Der er mange mindre restauranter, der ikke har en overenskomst, men når man vælger at drive en kæde af restauranter, synes vi også, at man bør tage noget mere ansvar”, siger Kristina Sunddal fra ejerfamilien bag Flammen.

Læs hele kritikken her.

Trend: Sådan ser fremtiden ud for råvarer i storbyen

Værdien er dobbelt. Man får helt friske råvarer produceret lokalt, så mindskes transporten, og det er endvidere også muligt at få lokale råvarer og diverse microgreens, der normalt ikke dyrkes i området.

Skal hoteller selv køre taxa med gæsterne?

Der er for lang ventetid på taxa, især uden for de større byer, skriver Erhverv+ Fyn. Og problemet er den nye taxalov, som har gjort det uattraktivt at køre taxature uden for byerne, hvor de fleste kunder er.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne