Italienerne er berømte for deres pizza, og mange valfarter til støvlelandet for at sætte tænderne i en autentisk italiensk pizza, men noget tyder på, at du ikke behøver at rejse så langt for at smage de bedste pizzaer i Europa. Organisationen 50 Top Pizza, der hvert år kårer de bedste pizzaer i verden, har offentliggjort de bedste pizzaer i Europa, og to danske restauranter er i top 5.

Det nyåbnede Pizzeria Luca stryger ind på en imponerende femteplads. Restauranten har kun haft åben i en måned, så det er en overraskelse, at den allerede anerkendes af 50 Top Pizza.

”Vi åbnede pizzeriaet for lidt over en måned siden, og vi havde aldrig troet, at vi allerede nu ville blive anerkendt af selveste 50 Top Pizza. Jeg kan faktisk ikke helt tro det – jeg måtte nive mig selv lidt i armen, da jeg hørte nyheden i morges,” siger Lasse Wiwe, der sammenligner 50 Top Pizza med World’s Best Restaurant-kåringen, hvor danske Noma har været nummer 1 i flere omgange.

Her er top 10 bedste pizzaer i Europa:

  1. 50 Kalò di Ciro Salvo Pizzeria, London
  2. Bijou, Paris
  3. Bæst, København
  4. Ober Mamma, Paris
  5. Pizzeria Luca, København
  6. Kytaly, Geneve
  7. Lillia Napoli, Falkenberg
  8. Addommè, London
  9. L’Antica Pizzeria da Michele, London
  10. Gazzo, Berlin

Tre nye restauranter fordoblede København Zoos madsalg i 2019

I 2019 havde Københavns zoologiske have godt halvanden million gæster. Det er det højeste antal gæster nogensinde - og 350.000 flere end i 2018, som også var et rekordår for haven. Det oplyser København Zoo i en pressemeddelelse ifølge Ritzau.

”Hotel” er åbnet i København: Ny vinbar sælger vin pr. gram

Ottos Hotel er, på trods af navnet, ikke et hotel. Det har det dog været. Bygningens lange historie har været vidt omkring, blandt andet brygger, en sadelmager og en øltapper har boet her og altså også et hotel med det navn, som nu bliver så smukt genbrugt, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne