Til konkurrencen Schiøtzprisen dyster kokke fra fem forskellige restauranter, og de kæmper udover Schiøtztrofæet om en førstepræmie på 30.000 kroner, skriver Festivalen Spis Odense.

Konkurrencen finder sted i Anarkist Beer & Food Lab ved siden af Albani bryggeriet i Odense søndag den 15. september. Ansøgningsfristen for tilmelding er mandag den 20. maj.

Deltagernes retter bliver bedømt ud fra en række kriterier som smag, visuel præsentation, håndværk og evnen til at formidle den fynske fortælling gennem råvarerne. Retterne bliver bedømt af et dommerpanel bestående af gastrofysikeren Louise Beck Brønnum, kokkene Klavs Styrbæk og Per Hallundbæk, journalist og madredaktør Morten Vilsbæk og tidligere fødevareminister Dan Jørgensen.

Konkurrencen er åben for offentligheden, så alle kan komme og heppe og se, hvordan det ser ud når professionelle kokke slipper kreativiteten løs.

Tilmelding sker via ansøgningsskema, som sendes til majken@spisodense.dk. Ansøgningsskemaet kan findes her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Sidste chance for at tilmelde sig Årets Kok 2020

Før Rasmus Kofoed og Kenneth Toft-Hansen vandt hver deres Bocuse d’Or-statuette i guld, og dermed retten til at kalde sig verdens bedste kok, havde de også en anden titel til fælles. De har nemlig begge prøvet at vinde Årets Kok-konkurrencen.

Sinatur: ”Vi er ikke fanatiske, men ambitiøse”

Sinatur Hotel & Konference er seks danske hoteller og konferencesteder, ejet af fagforeningen Danmarks Lærerforening. Og Sinatur kom ved Danish Travel Awards helt til tops, da kæden vandt prisen som Bedste Hotelkæde, skriver Standby.dk.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne