SAMHANDEL har pr. d. 1/5-2019 ansat Christer Bergqvist som regionschef for alle østvendte aktiviteter og Sten Bang som regionschef for alle aktiviteter i Sydjylland og på Fyn. Det betyder samtidig, at Trine Isø bliver regionschef for Midt- og Nordjylland.

Christer og Sten har begge en baggrund indenfor HoReCa-branchen.

Christer har en Bachelor i Hotel management og økonomi. Han har desuden arbejdet fire år ved Scandic, fire år ved Copenhagen Admiral Hotel og fem år ved Quality Hotel Marina.

Sten kommer fra DGI Huset Vejle, hvor han var ansat som F&B Manager. Gennem sit job hos DGI Huset Vejle har han opnået stor praktisk erfaring med SAMHANDEL og har siden marts 2018 været first mover på SAMHANDELs indkøbsplatform, Collector.

Har du fået læst?

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne