SAMHANDEL har pr. d. 1/5-2019 ansat Christer Bergqvist som regionschef for alle østvendte aktiviteter og Sten Bang som regionschef for alle aktiviteter i Sydjylland og på Fyn. Det betyder samtidig, at Trine Isø bliver regionschef for Midt- og Nordjylland.

Christer og Sten har begge en baggrund indenfor HoReCa-branchen.

Christer har en Bachelor i Hotel management og økonomi. Han har desuden arbejdet fire år ved Scandic, fire år ved Copenhagen Admiral Hotel og fem år ved Quality Hotel Marina.

Sten kommer fra DGI Huset Vejle, hvor han var ansat som F&B Manager. Gennem sit job hos DGI Huset Vejle har han opnået stor praktisk erfaring med SAMHANDEL og har siden marts 2018 været first mover på SAMHANDELs indkøbsplatform, Collector.

Har du fået læst?

Ny direktør stoppet på kendt luksushotel efter få dage

I starten af september blev det kendte luksushotel Bandholm Hotel solgt til en gruppe erhvervsfolk, og Peter Bøgil, der har erfaring fra Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen, blev præsenteret som ny daglig hoteldirektør og medejer, skriver EB.dk.

Hotelerhvervet: Staten bør booke mere bæredygtigt

Når staten vælger, hvor den skal holde konferencer, vægter bæredygtighed alt for lidt, lyder kritikken fra hotelkæder og HORESTA. Styrelse erkender, at de kan gøre mere på det grønne område, og politikere presser på, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne