SAMHANDEL har pr. d. 1/5-2019 ansat Christer Bergqvist som regionschef for alle østvendte aktiviteter og Sten Bang som regionschef for alle aktiviteter i Sydjylland og på Fyn. Det betyder samtidig, at Trine Isø bliver regionschef for Midt- og Nordjylland.

Christer og Sten har begge en baggrund indenfor HoReCa-branchen.

Christer har en Bachelor i Hotel management og økonomi. Han har desuden arbejdet fire år ved Scandic, fire år ved Copenhagen Admiral Hotel og fem år ved Quality Hotel Marina.

Sten kommer fra DGI Huset Vejle, hvor han var ansat som F&B Manager. Gennem sit job hos DGI Huset Vejle har han opnået stor praktisk erfaring med SAMHANDEL og har siden marts 2018 været first mover på SAMHANDELs indkøbsplatform, Collector.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Mangemillionær køber sig ind i kendt kaffekæde

Den kendte kaffekæde Riccos har igen fået en mangemillionær i ejerkredsen. August Lund, tidligere højt placeret Goldman Sachs-finansmand i London og nuværende hovedaktionær i restaurantkæden Cofoco, har således investeret i Riccos og fået en ejerandel på 50 pct., skriver Finans.dk.

Hotelchef på hjemmebane

Efter en årrække med daglig pendling til Odder og senere Sabro ved Aarhus har Jakob Beck Wätjen rykket karrieren hjem til Silkeborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne