SAMHANDEL har pr. d. 1/5-2019 ansat Christer Bergqvist som regionschef for alle østvendte aktiviteter og Sten Bang som regionschef for alle aktiviteter i Sydjylland og på Fyn. Det betyder samtidig, at Trine Isø bliver regionschef for Midt- og Nordjylland.

Christer og Sten har begge en baggrund indenfor HoReCa-branchen.

Christer har en Bachelor i Hotel management og økonomi. Han har desuden arbejdet fire år ved Scandic, fire år ved Copenhagen Admiral Hotel og fem år ved Quality Hotel Marina.

Sten kommer fra DGI Huset Vejle, hvor han var ansat som F&B Manager. Gennem sit job hos DGI Huset Vejle har han opnået stor praktisk erfaring med SAMHANDEL og har siden marts 2018 været first mover på SAMHANDELs indkøbsplatform, Collector.

Har du fået læst?

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne