Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Øl er ikke længere bare øl, men der findes et stort udvalg af specialøl, som hver især har deres udtryk og smag. Det kan være en udfordring for personalet, som skal sælge og anbefale øl til kunderne. Derfor er der også et stigende behov for, at personalet har et kvalificeret kendskab til øl. På samme måde som en vinsommelier har stor viden om vin.

Det er imidlertid ikke kun de professionelle, som har en øget interesse for den gyldne bryg. Der er også en stor skare af øl-entusiaster, som arbejder seriøst med temaet øl og mad, og som efterspørger mere viden. Det er på den baggrund, at Ølsommelieruddannelsen er udviklet og tilrettelagt.

For at imødekomme den øgede efterspørgsel har Kold College lanceret en ølsommelier-uddannelse, og den er åben for tilmelding nu. Der er rabat, hvis man tilmelder sig inden den 1. juni.

Læs mere her.

People & Culture Manager forløb 2026 - Vest

<b>People & Culture Manager forløb 2026 </b>
Forløb for Vest, 3. februar, 5 maj og 25 august
Uddannelsen er bygget op omkring fire moduler – et i hvert kvartal, alle dage fra kl. 9:00 – 13:00. 

People & Culture Manager forløb 2026 - Øst

<b>People & Culture Manager forløb 2026 </b>
Forløb for Øst, 2. februar, 4. maj og 24. august.
Uddannelsen er bygget op omkring fire moduler – et i hvert kvartal, alle dage fra kl. 9:00 – 13:00. 

Log ind