Gennem løbehjulsfirmaet AYOs mobilapp kan hotelgæster leje et elektrisk løbehjul på Nordic Choice Hotels. Appen informerer om batteritid, distance og har en funktion, som kan guide kunderne tilbage til hotellet. Det skriver TravelNews.dk.

Ayos løbehjul har været tilgængelige på Nordic Choice Hotels fra denne uge. Til at begynde med er der samlet 82 hoteller i Sverige, Norge og Danmark, som kommer til at have de nye løbehjul i samarbejdet. De forventer, at antallet stiger i takt med efterspørgslen.

Løbehjulene skal blandt andet være med til at skabe en lokal oplevelse, så gæsterne har nem mulighed for at opleve Danmark uden for hotellet.

Kunstig Intelligens indtager hotelbranchen

Kunstige intelligenser som f.eks. Google Assistent, Cortana, Siri findes allerede i vores telefoner, og i både USA og i Østen bliver de digitale assistenter brugt flittigt.

Skab oplevelser med dit brand

Som gæst i hotelkæden West Elm kan man lære at lave kunst med metal og svejsning i Austin, tage på tegnekurser og byvandringer i Charleston, og være med når der skal produceres unika tøj i Brooklyn

Nyt hotelbyggeri til en milliard kroner skudt i gang

Foreløbig er der tale om et kæmpe hul i jorden. Men går alt efter planen vil 604 hotelværelser med tilhørende konferencefaciliteter om små to år være skudt op ved siden af Clarion-hotellet i Københavns Lufthavn.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne