Med Chefmade kan man bestille en kok, som skaber en restaurantoplevelse i ens hjem eller. Nu skal konceptet ramme udlandet. Organisationen er vokset til 11 mand på kontoret i Lystrup ved Aarhus, omsætningen har rundet 20 mio. kr., og selskabet oversteg sin budgetterede omsætning med 2 mio. kr. i årets første kvartal, skriver FødevareWatch.dk.

"Vi rejser ny kapital lige nu. Der er håndslag på det, og så skal vi til udlandet," siger Christoffer Tellefsen, adm. direktør og medstifter i Chefmade.

Har du fået læst?

Dansk mesterkok får gurustatus inden for ledelse

Eric Vildgaard, køkkenchef på Jordnær, ligner det, han ikke er, men som han har været: en overtatoveret rocker i kingsize størrelse og med bogstaverne “H A T E” tatoveret på venstre hånds knoer – en advarsel om den propre næve, han har slået masser af gange. Sådan skriver Børsen.

Semifinalisterne er fundet til Årets Kok 2020

Semifinalen til Årets Kok 2020 afvikles søndag den 10. november 2019 på Kold College i Odense. Her vil de ti dygtigste finde vej til finalen, som holdes under FoodExpo-messen i Herning den 22. marts.

Bornholmsk kokkekoryfæ lægger forklædet på hylden

Det er en institution i dansk gastronomi, der går på pension, når kokken Claus Seest Dam sidste gang trækker i kokkejakken ved udgangen af oktober. Efter et langt arbejdsliv med fokus på nærværende værtskab og glade gæster går han på pension efter 48 år i samme virksomhed, Bornholm Hotels.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne