Med Chefmade kan man bestille en kok, som skaber en restaurantoplevelse i ens hjem eller. Nu skal konceptet ramme udlandet. Organisationen er vokset til 11 mand på kontoret i Lystrup ved Aarhus, omsætningen har rundet 20 mio. kr., og selskabet oversteg sin budgetterede omsætning med 2 mio. kr. i årets første kvartal, skriver FødevareWatch.dk.

"Vi rejser ny kapital lige nu. Der er håndslag på det, og så skal vi til udlandet," siger Christoffer Tellefsen, adm. direktør og medstifter i Chefmade.

Har du fået læst?

Det handler om at gøre sine gæster glade

”Legen med maden er en stor del af det at være kok. Hvis du ikke må lege med maden, og hvis du ikke må være kreativ, så udvikler du dig ikke”.
Sådan lyder det fra Christian Kleinert i en video, hvor han bliver brugt som frontfigur for at motivere andre unge til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Kokke og tjenere er i høj kurs

Hotel- og restauranterhvervet er nr. 2 på listen over erhverv med størst arbejdskraftmangel. Kokke er nr. 6 og tjenere nr. 10 på listen over jobtyper, som virksomhederne har størst udfordringer med at få besat.

Sidste chance: Skal du med til Madens Folkemøde?

Til Madens Folkemøde kan du opleve spændende debatter om bæredygtig gastronomi, fremtidens kokke og uddannelse m.m. Du kan også komme med til en HORESTA-frokost, hvor medlemmer inviteres til lækkerier fra Letz Sushi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne