Madens Folkemøde, som fandt sted i weekenden på Engestofte Gods ved Maribosøerne på Lolland, blev en kæmpe folkefest, der samlede mere end 8000 gæster, kokke, producenter og skolebørn til madoplevelser og debatter om fremtidens madkultur.

Og Danmarks første folkemøde om mad bliver ikke det sidste. Det siger Kasper Fogh, som er bestyrelsesformand for foreningen Madens Folkemøde.

”Vores ambition var at samle folk for at styrke fællesskabet om dansk mad og starte en vigtig samtale omkring vores fødevarekultur, og det er lykkes, siger Kasper Fogh.

Madens Folkemøde 2020 afholdes på Engestofte Gods d. 15. og 16. maj.

Har du fået læst?

Trend: Umage partnerskaber med fødevarer

Yay Bouquet specialiserer sig i at skabe unikke og spiselige buketter. Buketter der er lavet af for eksempel kød, fisk og skaldyr, chokolade, frisk frugt og meget mere. Yay Bouquet tilbyder et bredt sortiment af de spiselige buketter indenfor kategorier som fruits & flowers, smoked sausages, sweet tooth, og der er sågar en burgerbuket, som kan skræddersys til en kundes præferencer.

Amerikanske vegetarer hungrer efter plantebaseret kalkun

Under den forestående amerikanske thanksgiving har vegetarer og flexitarer det fortsat svært, når den traditionsrige kalkun skal indtages under middagen. Der findes stadig ingen plantebaserede alternativer i markedet, hedder det

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne