Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Peberkværne, pyntegenstande og fødselsdagsflag. Det er blandt de ting, som kok og restauratør Umut Sakarya får stjålet fra sine tre restauranter i København. Af de gæster, der besøger ham, skriver DR.

”Jeg er sindssygt træt af gæster, der stjæler. Da jeg åbnede min restaurant Guldkroen, fik jeg 14 sæt salt- og peberkværne i sølv af en ven. Nu har vi tre tilbage. Det er fuldstændig latterligt”, fortæller Umut Sakarya, som flere gange ugentligt oplever, at inventar forsvinder fra hans tre restauranter.

DR har været i kontakt med syv danske restaurant- og barkæder, der tilsammen ejer 80 restaurationer over hele landet. Alle bekræfter tendensen med gæster, der tager mere end regningen med sig.

Læs hele historien her.

Restaurant Insights 2025

Kl. 9.00 - 13.00

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Stjernekok forlader Démodé

Køkkenchef Rasmus Grønbech stopper på Michelin-anerkendte Démodé. Restauranten fortsætter uden ny køkkenchef i første omgang.

Log ind