Torsdag formiddag blev de første spadestik til det taget til Brande Food Stop, skriver Horsens Folkeblad.

Udover de to burgerrestauranter McDonalds og Burger King kommer området til at omfatte en OK selvbetjeningstankstation til både person- og lastbiler samt en vaskehal med to spor.

Det bliver et par erfarne franchise-tagere, der skal drive McDonalds-restauranten i Brande, nemlig Camilla Bie og Peter Larsen. De driver i forvejen McDonalds-restauranter i Kolding, Fredericia og Erritsø, og den første overtog de helt tilbage i 1999, og ægteparret har dermed 20 års erfaring med konceptet. De forventer at skulle ansætte ca. 50 personer, og at restauranten er klar til åbning i november.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Trend: Fastfood uden menneskelig interaktion

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om restaurantkæden Eatsa, der er højtautomatiseret og fungerer som en salgsautomat, der leverer frisklavede salater til sultne kunder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne