I ferieperioder er det efterhånden blevet en tradition, at Kold College fylder de spændende faglokaler med børn i alderen 10-14 år. Det sker igen i uge 32 - denne gang i et samarbejde med Smag for Livet - og de 48 pladser er revet væk.

På Gastro Camp får børnene skærpet smagssansen og pirret nysgerrigheden i gastrolaboratoriet. Både nysgerrige nørder og nybegyndere får mulighed for at udforske følgende emner:

Med 13 børn på ventelisten og stadig ugentlige henvendelser om ledige pladser, så er Kold ikke i tvivl om, at denne slags tiltag skaber øget opmærksomhed på faget, erhvervsuddannelser og det gode håndværk inden for Mad og Oplevelser.

Har du fået læst?

Det handler om at gøre sine gæster glade

”Legen med maden er en stor del af det at være kok. Hvis du ikke må lege med maden, og hvis du ikke må være kreativ, så udvikler du dig ikke”.
Sådan lyder det fra Christian Kleinert i en video, hvor han bliver brugt som frontfigur for at motivere andre unge til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne