Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I ferieperioder er det efterhånden blevet en tradition, at Kold College fylder de spændende faglokaler med børn i alderen 10-14 år. Det sker igen i uge 32 - denne gang i et samarbejde med Smag for Livet - og de 48 pladser er revet væk.

På Gastro Camp får børnene skærpet smagssansen og pirret nysgerrigheden i gastrolaboratoriet. Både nysgerrige nørder og nybegyndere får mulighed for at udforske følgende emner:

Med 13 børn på ventelisten og stadig ugentlige henvendelser om ledige pladser, så er Kold ikke i tvivl om, at denne slags tiltag skaber øget opmærksomhed på faget, erhvervsuddannelser og det gode håndværk inden for Mad og Oplevelser.

Unge udgør rygraden i sommerens servicejob

Over 220.000 unge under 25 år tager sommeren i brug til at tjene penge og samle erfaring – især i hoteller og restauranter. HORESTA understreger betydningen af de unge i højsæsonen.

People & Culture Manager-uddannelse (Øst)

<b>People & Culture Manager-uddannelse (Øst)</b>
Det første modul vil blive afholdt den 5. februar 2025. De efterfølgende tre moduler vil blive afholdt 7. maj, 26. august og 28. oktober 2025.

People & Culture Manager-uddannelse (Vest)

<b>People & Culture Manager-uddannelse (Vest)</b>
Det første modul vil blive afholdt den 6. februar 2025. De efterfølgende tre moduler vil blive afholdt 8. maj, 27. august og 29. oktober 2025

Log ind