Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I ferieperioder er det efterhånden blevet en tradition, at Kold College fylder de spændende faglokaler med børn i alderen 10-14 år. Det sker igen i uge 32 - denne gang i et samarbejde med Smag for Livet - og de 48 pladser er revet væk.
På Gastro Camp får børnene skærpet smagssansen og pirret nysgerrigheden i gastrolaboratoriet. Både nysgerrige nørder og nybegyndere får mulighed for at udforske følgende emner:
Med 13 børn på ventelisten og stadig ugentlige henvendelser om ledige pladser, så er Kold ikke i tvivl om, at denne slags tiltag skaber øget opmærksomhed på faget, erhvervsuddannelser og det gode håndværk inden for Mad og Oplevelser.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025