Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I ferieperioder er det efterhånden blevet en tradition, at Kold College fylder de spændende faglokaler med børn i alderen 10-14 år. Det sker igen i uge 32 - denne gang i et samarbejde med Smag for Livet - og de 48 pladser er revet væk.

På Gastro Camp får børnene skærpet smagssansen og pirret nysgerrigheden i gastrolaboratoriet. Både nysgerrige nørder og nybegyndere får mulighed for at udforske følgende emner:

Med 13 børn på ventelisten og stadig ugentlige henvendelser om ledige pladser, så er Kold ikke i tvivl om, at denne slags tiltag skaber øget opmærksomhed på faget, erhvervsuddannelser og det gode håndværk inden for Mad og Oplevelser.

Kickstart foråret: Tag efteruddannelse allerede til januar

Fra januar og henover foråret 2026 udbydes en række målrettede kurser med efteruddannelse for hele branchen. Under navnet ’Ja tak efteruddannelse’ samles en vifte af muligheder for at styrke faglighed, arbejdsglæde og motivation i din virksomhed.

Log ind