Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Sidder man på en restaurant og overvejer at klage over maden, er det en god idé at gøre det, mens maden ligger på tallerkenen og ikke bagefter. Det viser en afgørelse fra Ankenævnet for Hotel, Restaurant og Turisme, skriver Jyllands-Posten.
I HORESTA oplever man et nogenlunde konstant antal klager over mad og hotelophold, men ifølge medlemschef Nadeem Wasi er der en tendens til, at færre klager bliver taget på stedet og i stedet bliver delt på de sociale medier af de utilfredse gæster.
”Der er en negativ kultur, hvor gæster truer med, at restauranten vil blive udstillet, hvis de ikke får deres vilje. Det vigtige er, at man gør opmærksom på, hvad man er utilfreds med, mens man i restauranten, selv om det kan være ubehageligt. Som restauratør lever man af at give gode madoplevelser. Hvis man ikke lever op til gæstens oplevelser, vil man altid være interesseret i at løse problemet med det samme,” siger Nadeem Wasi, medlemschef i HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025