Det blev den svenske kok Gabriel Hedlund, som I år kunne bære førstepræmien i kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem hjem, skriver Bornholms Tidende.

”Han var suverænt den af de fire kokke, som kunne få kødet til at smage, så man næsten græd”, begrundede kokken og madentreprenøren Claus Meyer førstepræmien.

Gabriel Hedlund, der er køkkenchef på den to-stjernede Michelin-restaurant Vollmers i Malmø vandt med i alt 316 point, i et tæt løb foran sidste års vinder Dak Winhangoen fra restaurant Kiin Kiin i København, som fik 310 point.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Nytårshilsen: ”2019 handlede om klimaansvar – 2020 handler om klimahandling”

2019 vil stå tydeligt i historien som et ’klimaår’, hvor der kom et globalt fokus på, hvordan vi forbruger klodens ressourcer. Der er ingen tvivl om, at vi alle har et ansvar for konstant at tænke, hvordan vi kan leve og drive virksomheder på nye og mere bæredygtige måder. Nu går vi ind i 2020, som bliver et år for klimahandling, skriver HORESTAs formand, Jens Zimmer Christensen, i sin nytårshilsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne