I 2019 blev konkurrencerne Årets Kok og Årets Tjener for første gang afholdt på designmessen Formland. Det var to dage fyldt med masser af energi, og hvor tilskuerne fra hotel- og restaurationsbranchen fik mulighed for at møde nye mulige samarbejdspartnere. 

HORESTA og Formland vil hvert andet år samarbejde om at afholde konkurrencerne på Formland, og derfor får du som HORESTA-medlem mulighed for billetter til kr. 50,- til messen d. 15. – 18. august.

Billetterne kan bestilles her (https://www.formland.dk/bestil-billet
Brug koden: horesta2019

Det sker på Formland Autumn 2019

Formland er endnu en gang en platform med fokus på at være et oplevelsesunivers for de besøgende.
Hallerne bugner af Dansk design hos fantastiske udstillere samt foredrag og events, som giver den besøgende mulighed for at tage fra messen fyldt med viden, inspiration og nye ideer.

På foredragsscenen SPEAK UP kan nævnes foredragene; ’Bryd vanen, bøj fisken og få succes’, ’Skaber du forretning med din digitale kommunikation’, ’Service som fremtidens forretningsmodel’ og mange flere emner med værdifuld viden for den forretningsdrivende.

Læs meget mere om alle aktiviteter på messen her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Guide: Sådan håndterer du væggelus

Både virksomheder og gæster frygter dem. Væggelus. Desværre er de ikke nemme at forebygge, men der er alligevel forholdsregler, fortæller virksomheden Anticimex.

Restaurant Brace vinder Årets Øko-Kok 2019

Ti kokke startede i silende regn med at spurte rundt på den økologiske gård, Stengården ved Bregnerød i Nordsjælland for at høste økologiske råvarer til en treretters menu.

Kok fra Slagelse tæt på VM-bronze

- Pointskalaen går til 800 og kokkeeleven Magnus Rosendahl var kun en lille håndfuld point fra bronzemedaljen, fremgår det af en udsendt meddelelse fra SkillsDenmark efter WorldSkills i Rusland, skriver Sjællandske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne