I 2019 blev konkurrencerne Årets Kok og Årets Tjener for første gang afholdt på designmessen Formland. Det var to dage fyldt med masser af energi, og hvor tilskuerne fra hotel- og restaurationsbranchen fik mulighed for at møde nye mulige samarbejdspartnere. 

HORESTA og Formland vil hvert andet år samarbejde om at afholde konkurrencerne på Formland, og derfor får du som HORESTA-medlem mulighed for billetter til kr. 50,- til messen d. 15. – 18. august.

Billetterne kan bestilles her (https://www.formland.dk/bestil-billet
Brug koden: horesta2019

Det sker på Formland Autumn 2019

Formland er endnu en gang en platform med fokus på at være et oplevelsesunivers for de besøgende.
Hallerne bugner af Dansk design hos fantastiske udstillere samt foredrag og events, som giver den besøgende mulighed for at tage fra messen fyldt med viden, inspiration og nye ideer.

På foredragsscenen SPEAK UP kan nævnes foredragene; ’Bryd vanen, bøj fisken og få succes’, ’Skaber du forretning med din digitale kommunikation’, ’Service som fremtidens forretningsmodel’ og mange flere emner med værdifuld viden for den forretningsdrivende.

Læs meget mere om alle aktiviteter på messen her.

Semifinalisterne er fundet til Årets Kok 2020

Semifinalen til Årets Kok 2020 afvikles søndag den 10. november 2019 på Kold College i Odense. Her vil de ti dygtigste finde vej til finalen, som holdes under FoodExpo-messen i Herning den 22. marts.

Bornholmsk kokkekoryfæ lægger forklædet på hylden

Det er en institution i dansk gastronomi, der går på pension, når kokken Claus Seest Dam sidste gang trækker i kokkejakken ved udgangen af oktober. Efter et langt arbejdsliv med fokus på nærværende værtskab og glade gæster går han på pension efter 48 år i samme virksomhed, Bornholm Hotels.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne