Restaurantkæden Grød har fået vokseværk og planlægger at åbne flere restauranter den kommende tid. Det skriver Grød, som den kendte madiværksætter Lasse Skjønning Andersen står bag, i sit årsregnskab for 2018, fortæller Finans ifølge FødevareWatch.dk.

"Vi står i dag i en situation, hvor vi er stærke nok til at skrue lidt op for tempoet med butiksåbninger," skriver Grød i årsregnskabets ledelsesberetning.

Normalt er en ledelsesberetning en lettere tør omgang, hvor virksomhedens ledelse enten udtrykker tilfredshed eller utilfredshed med virksomhedens økonomiske formåen det forgange år.

Læs hele historien her.

Restaurantbeskæftigelsen runder 100.000

Da beskæftigelsen var på sit højeste før krisen var knap 70.000 personer beskæftiget i restaurantbranchen. I dag er tallet vokset til 100.000. Det svarer til en vækst på næsten 45 pct., viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik. I samme periode er den generelle danske beskæftigelse steget med blot 0,7 pct.

Markedet for take away-mad boomer

TV2/News satte her til morgen fokus på det voksende marked for take away-mad i Danmark og citerede i den forbindelse en undersøgelse fra HORESTA, der viser, at danskerne i 2017 bestilte take away over 40 millioner gange.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne