Restaurantkæden Grød har fået vokseværk og planlægger at åbne flere restauranter den kommende tid. Det skriver Grød, som den kendte madiværksætter Lasse Skjønning Andersen står bag, i sit årsregnskab for 2018, fortæller Finans ifølge FødevareWatch.dk.

"Vi står i dag i en situation, hvor vi er stærke nok til at skrue lidt op for tempoet med butiksåbninger," skriver Grød i årsregnskabets ledelsesberetning.

Normalt er en ledelsesberetning en lettere tør omgang, hvor virksomhedens ledelse enten udtrykker tilfredshed eller utilfredshed med virksomhedens økonomiske formåen det forgange år.

Læs hele historien her.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne