Restaurantkæden Grød har fået vokseværk og planlægger at åbne flere restauranter den kommende tid. Det skriver Grød, som den kendte madiværksætter Lasse Skjønning Andersen står bag, i sit årsregnskab for 2018, fortæller Finans ifølge FødevareWatch.dk.

"Vi står i dag i en situation, hvor vi er stærke nok til at skrue lidt op for tempoet med butiksåbninger," skriver Grød i årsregnskabets ledelsesberetning.

Normalt er en ledelsesberetning en lettere tør omgang, hvor virksomhedens ledelse enten udtrykker tilfredshed eller utilfredshed med virksomhedens økonomiske formåen det forgange år.

Læs hele historien her.

Tre nye restauranter fordoblede København Zoos madsalg i 2019

I 2019 havde Københavns zoologiske have godt halvanden million gæster. Det er det højeste antal gæster nogensinde - og 350.000 flere end i 2018, som også var et rekordår for haven. Det oplyser København Zoo i en pressemeddelelse ifølge Ritzau.

”Hotel” er åbnet i København: Ny vinbar sælger vin pr. gram

Ottos Hotel er, på trods af navnet, ikke et hotel. Det har det dog været. Bygningens lange historie har været vidt omkring, blandt andet brygger, en sadelmager og en øltapper har boet her og altså også et hotel med det navn, som nu bliver så smukt genbrugt, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne