Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurantkæden Grød har fået vokseværk og planlægger at åbne flere restauranter den kommende tid. Det skriver Grød, som den kendte madiværksætter Lasse Skjønning Andersen står bag, i sit årsregnskab for 2018, fortæller Finans ifølge FødevareWatch.dk.
"Vi står i dag i en situation, hvor vi er stærke nok til at skrue lidt op for tempoet med butiksåbninger," skriver Grød i årsregnskabets ledelsesberetning.
Normalt er en ledelsesberetning en lettere tør omgang, hvor virksomhedens ledelse enten udtrykker tilfredshed eller utilfredshed med virksomhedens økonomiske formåen det forgange år.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024