De netop afholdte Nordiske Mesterskaber på Island for tjenere og kokke blev en succes for det danske team. Guld til Nicolai Martens i tjenerfaget, mens Kasper Corell Larsen tog bronze i konkurrencen Young Chefs 2019.

Oven i de flotte individuelle placeringer kunne holdet også modtage prisen som Nordens bedste Team 2019. Så det var en ovenud begejstret administrerende direktør, Morten Juul Andersen, der kunne fejre trumfen med vinderen

”Det er i den grad en fantastisk – og vi skal mange år tilbage, før vi kan finde en så flot præstation ved de Nordiske Mesterskaber. At Nicolai Martens tager guldet og dermed sætter trumf på sin guldmedalje fra de seneste Europamesterskaber, er i den grad et bevis på et kæmpe talent. Ved siden af at det lykkes Kasper Corell Larsen at tage bronze viser at talentmassen også på kokkesiden er stor” – udtaler administrerende direktør Morten Juul Andersen.

”Gutterne kæmpede bravt og at de vinder prisen som bedste team, er også en fortælling om, at vi er super dygtige til at samarbejde. Man tænker holdet og mindre jeg, og det er det der giver succesen, også på den individuelle side” – slutter Morten Juul Andersen.

De næste store konkurrencer der kigges hen mod, er det kommende OL i Stuttgart 14. – 19 februar 2020.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Sidste chance for at tilmelde sig Årets Kok 2020

Før Rasmus Kofoed og Kenneth Toft-Hansen vandt hver deres Bocuse d’Or-statuette i guld, og dermed retten til at kalde sig verdens bedste kok, havde de også en anden titel til fælles. De har nemlig begge prøvet at vinde Årets Kok-konkurrencen.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne