Den internationale sammenslutning af mødeplanlæggere og udbydere af innovative mødesteder og trends, IACC’s (The International Anti-Corruption Conference) årlige rapport "Meeting Room of the Future 2019" er netop udgivet i forbindelse med MPI’s World Education Congress, skriver Kursuslex.dk.

I rapporten fortæller 44 pct. af respondenterne, at etiske og bæredygtige værdier bliver et af de vigtigste områder frem mod år 2024.

Især madspild er et emne, som respondenterne i form af mødeplanlæggere er meget optagede af.  Således angiver 62 pct., at de vil gå efter mødesteder, som har fokus på at minimere madspild. Cyber security - digital sikkerhed - er endnu et nøgleområde for mødeplanlæggerne. 27 pct. mener, at cyber security vil få større prioritering over de næste 5 år, og 76 pct. af mødeplanlæggerne oplyser, at de er bekymrede omkring sikkerheden ift. implementering af ny teknologi.

Har du fået læst?

Trend: Spiselige vandkugler og bæredygtig emballage

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om udviklingen, hvad angår emballage og bæredygtighed.

Nye medlemmer strømmer til grøn turismecertificering

Ansvarlighed vægter tungere og tungere, når erhvervs- og ferieturisterne skal vælge både destination, overnatnings- og konferencested. Turismens miljømærke, Green Key, viser vej til de mest bæredygtige i erhvervet og for nyligt er en række nye medlemmer kommet til ordningen.

Ny rapport: Sådan går det for mødeturismen

I Danmark kan flere end 25.000 mennesker tilskrive deres beskæftigelse direkte til mødeafholdelse, konferencer og kongresser m.m. Det viser en ny rapport af VisitDenmark, der understreger mødemarkedets store betydning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne