Den internationale sammenslutning af mødeplanlæggere og udbydere af innovative mødesteder og trends, IACC’s (The International Anti-Corruption Conference) årlige rapport "Meeting Room of the Future 2019" er netop udgivet i forbindelse med MPI’s World Education Congress, skriver Kursuslex.dk.

I rapporten fortæller 44 pct. af respondenterne, at etiske og bæredygtige værdier bliver et af de vigtigste områder frem mod år 2024.

Især madspild er et emne, som respondenterne i form af mødeplanlæggere er meget optagede af.  Således angiver 62 pct., at de vil gå efter mødesteder, som har fokus på at minimere madspild. Cyber security - digital sikkerhed - er endnu et nøgleområde for mødeplanlæggerne. 27 pct. mener, at cyber security vil få større prioritering over de næste 5 år, og 76 pct. af mødeplanlæggerne oplyser, at de er bekymrede omkring sikkerheden ift. implementering af ny teknologi.

Har du fået læst?

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne