Der er ikke så meget mikro over mikrobryggeriet Mikkeller, som er i gang med at opbygge sit helt eget ølimperium med barer, festivaler og restauranter, der spreder sig over efterhånden mange landegrænser, skriver FødevareWatch.dk.

Alene sidste år åbnede Mikkeller 14 nye steder, bl.a. i Københavns Lufthavn, San Diego og London. Nu breder koncernen sig samlet over 50 forskellige placeringer.

"Vi er stolte af åbningerne, men det tempo, vi har haft i udvidelsen, har også betydet, at bundlinjen ikke helt er der endnu. Men det er som forventet, fordi det koster at åbne nye ting, så vi kan komme endnu længere ud med vores øl," siger Jacob Gram Alsing, driftsdirektør i Mikkeller.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hotel og bryghus i grønt samarbejde

Et nyt samarbejde ser dagens lys fredag 4. oktober på Skovsgård hotel. Bugtens Bryghus og Skovsgård Hotel går nemlig sammen i kampen mod madspild, og lancerer bæredygtigt øl, skriver Hanbobladet.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne