Det danske destinationslandskab står midt i en dramatisk forandring, og fremtiden byder på færre, men større og stærkere destinationer. På ITAB2019 kan du lade dig inspirere af nogle af verdens førende destinationer inden for destinations-, produkt- og brandudvikling, bæredygtighed, lokalt engagement og ikke mindst lederskab.

Konferencen afholdes den 6. november kl. 09.00-16.00 i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Du kan tilmelde dig her

Oplægsholderne til ITAB2019 er et hold yderst kompetente turismeprofiler fra Canada, New Zealand, Storbritannien, Sverige, Belgien og Færøerne, som kommer til Aalborg for at dele de nyeste, mest fremadskuende og bæredygtige tilgange til destinations- og turismeudvikling.

Læs mere om oplægsholderne på ITAB2019 her.

Konferencen er målrettet ledere og beslutningstagere inden for dansk turisme bredt set: virksomheder, destinationsselskaber, kommuner, ministerier, brancheforeninger og organisationer.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Marriott vil have større bid af MICE-markedet

Marriott Bonvoy Events’ hjemmeside – MarriottBonvoyEvents.com – skal fungere som et bredt favnende værktøj for møde- og eventplanlæggere. Den nye hjemmeside afløser Marriotts tidligere MICE-hjemmeside: Meetings Imagined, skriver Standby.dk.

International workshop om fremtidens møder og konferencer

Den internationale mødeindustri oplever konstant nye og skærpede krav fra mødearrangører og -deltagere. Nye digitale muligheder, fokus på klima og bæredygtighed og i særdeleshed på mindeværdige oplevelser er med til at udfordre møde- og konferencecentre.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne