Det danske destinationslandskab står midt i en dramatisk forandring, og fremtiden byder på færre, men større og stærkere destinationer. På ITAB2019 kan du lade dig inspirere af nogle af verdens førende destinationer inden for destinations-, produkt- og brandudvikling, bæredygtighed, lokalt engagement og ikke mindst lederskab.

Konferencen afholdes den 6. november kl. 09.00-16.00 i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Du kan tilmelde dig her

Oplægsholderne til ITAB2019 er et hold yderst kompetente turismeprofiler fra Canada, New Zealand, Storbritannien, Sverige, Belgien og Færøerne, som kommer til Aalborg for at dele de nyeste, mest fremadskuende og bæredygtige tilgange til destinations- og turismeudvikling.

Læs mere om oplægsholderne på ITAB2019 her.

Konferencen er målrettet ledere og beslutningstagere inden for dansk turisme bredt set: virksomheder, destinationsselskaber, kommuner, ministerier, brancheforeninger og organisationer.

Ny rapport: Sådan går det for mødeturismen

I Danmark kan flere end 25.000 mennesker tilskrive deres beskæftigelse direkte til mødeafholdelse, konferencer og kongresser m.m. Det viser en ny rapport af VisitDenmark, der understreger mødemarkedets store betydning.

Blog: Samarbejde er en forudsætning for turismesucces

80 forskellige destinationsselskaber skal blive til 15-25. Det står klart af den politiske aftale om et nyt erhvervsfremmesystem og en ny organisering af dansk turismefremme.
Men hvordan bliver det en succes? Det er temaet for dagens Turismepolitiske Topmøde, som HORESTA er medarrangør af.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne