Det danske destinationslandskab står midt i en dramatisk forandring, og fremtiden byder på færre, men større og stærkere destinationer. På ITAB2019 kan du lade dig inspirere af nogle af verdens førende destinationer inden for destinations-, produkt- og brandudvikling, bæredygtighed, lokalt engagement og ikke mindst lederskab.

Konferencen afholdes den 6. november kl. 09.00-16.00 i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Du kan tilmelde dig her

Oplægsholderne til ITAB2019 er et hold yderst kompetente turismeprofiler fra Canada, New Zealand, Storbritannien, Sverige, Belgien og Færøerne, som kommer til Aalborg for at dele de nyeste, mest fremadskuende og bæredygtige tilgange til destinations- og turismeudvikling.

Læs mere om oplægsholderne på ITAB2019 her.

Konferencen er målrettet ledere og beslutningstagere inden for dansk turisme bredt set: virksomheder, destinationsselskaber, kommuner, ministerier, brancheforeninger og organisationer.

Bone’s har fundet lokaler i Aalborg

Den spritnye Bone's restaurant er klar til at byde de første gæster indenfor i en renoveret ejendom på havnefronten i Aalborg i februar, skriver AalborgNu.dk.

Nye tal for de kommende destinationsselskaber

Destinationsselskaberne skal være til at udvikle de lokale destinationer, så Danmark kan være med i den internationale konkurrence om turisterne. For selvom de udenlandske overnatninger i Danmark steg med 3,4 pct. fra 2017 til 2018, går det endnu bedre i en række af de lande, vi normalt sammenligner os med. Både Sverige, Nederlandene, Tyskland og Irland har oplevet en højere vækst end Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne