To danskere løber med priser ved årets uddeling af den nordiske madpris Embla. Fra Danmark vinder Claus Meyer i kategorien "Nordisk madkommunikatør 2019", og Anne-Birgitte Agger vinder i kategorien "Nordisk mad til mange 2019".

Det er anden gang, at den nordiske madpris bliver uddelt. I år løber Danmark med to ud af syv priser:

”Hele tanken bag Embla er at styrke den fælles nordiske mad-identitet, kultur og øge interessen for nordisk mad uden for Norden”, siger Lone Marie Eriksen, der er chefkonsulent ved Landbrug & Fødevarer og projektleder på den danske del af Embla.

Det er de syv nordiske landbrugsorganisationer, herunder Landbrug & Fødevarer, der står bag den fælles nordiske madpris.

De syv vindere af Embla-prisen 2019 er:

  • Færøerne, Grøna Oyggin, Nordisk råvareproducent 2019
  • Finland, Ainoa Winery, Nordisk madhåndværker 2019
  • Danmark, Anne-Birgitte Agger, Nordisk mad til mange 2019
  • Danmark, Claus Meyer, Nordisk madkommunikatør 2019
  • Færøerne, Gimburlombini - Nólsoy, Nordisk maddestination 2019
  • Sverige, Bondens Skafferi, Nordisk madiværksætter 2019
  • Finland, Hävikki-battle - Food waste-battle, Motiva Oy, Nordisk mad til børn og unge 2019
WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Sinatur: ”Vi er ikke fanatiske, men ambitiøse”

Sinatur Hotel & Konference er seks danske hoteller og konferencesteder, ejet af fagforeningen Danmarks Lærerforening. Og Sinatur kom ved Danish Travel Awards helt til tops, da kæden vandt prisen som Bedste Hotelkæde, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne