Det er sæson for aflevering af regnskaber, og således er en af Danmarks bedste restauranter også med på bølgen. Nomas dugfriske regnskab afslører et overskud på 697.954 kroner, skriver EB.dk.

Det til trods for, at personaleomkostningerne er steget med 5,5 millioner kroner og nu udgør samlede 30,5 millioner kroner af virksomhedens omkostninger. Det betyder, at antallet af medarbejdere også er gået fra 62 til 75 personer.

”Selskabets resultat og økonomiske udvikling har været tilfredsstillende”, lyder det i ledelsesberetningen.

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne