Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Simple Feast forsøger at finde fodfæste på det danske marked, og det koster selskabet mange millioner. Et nyt regnskab viser, at måltidskassefirmaet kommer ud af 2018 med et underskud på 40,1 mio. kr. mod minus 5,7 mio. kr. i 2017, skriver FødevareWatch.dk.
"Selskabet har i 2018 investeret i udvikling af produktet, operationelt blueprint, branding, IT-infrastruktur og øget vækst. Herudover har selskabet udbygget egne produktionsfaciliteter, som vil medføre, at hovedparten af selskabets produkter fremadrettet vil blive produceret i egne faciliteter," står der i ledelsesberetningen.
Simple Feast blev stiftet af Endomondo-iværksætterne Jakob Nordenhof Jønck og Thomas Ambus i 2014. De startede selskabet som et opskriftunivers, men valgte for to år siden i stedet at gå ind på måltidskassemarkedet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tommy Ahlers blander sig i debat om Airbnb
17-10-2025
-
HORESTA: Fjern aldersgrænsen for SVU – unges udvikling må ikke bremses
17-10-2025
-
Sunset Boulevard hædres som Succesvirksomhed 2025
17-10-2025
-
Tidligere Noma-kok åbner ny restaurant i Helsingborg
17-10-2025
-
Hotel Hesselet satser på gastronomi og langsom luksus
17-10-2025
-
Noma udvider med permanent butik og kaffebar i København
17-10-2025
-
Karrebæksminde får luksusresort med fokus på erhverv og velvære
17-10-2025
-
Markant hoteludvidelse i Aalborg sendt i høring
17-10-2025