Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Nanna Elmely sad i et godt job som mediegrafiker, men hun havde længe haft en drøm om at åbne café, og den skulle være vegansk, skriver Jyllands-Posten.
”Jeg kunne se, at der ikke var et særligt stort udbud af plantebaseret mad i Aarhus. København har mange flere muligheder, så da jeg så det ledige lokale i Latinerkvarteret, tog jeg springet,” fortæller Nanna Elmely.
Hun er selv 100 pct. veganer i dag, en omstilling, der begyndte i 2014. I stedet for at prædike dyrevelfærd, klima og helse vil hun hellere vise, at plantebaseret mad kan være lige så lækker som traditionel mad.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025