Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Nanna Elmely sad i et godt job som mediegrafiker, men hun havde længe haft en drøm om at åbne café, og den skulle være vegansk, skriver Jyllands-Posten.
”Jeg kunne se, at der ikke var et særligt stort udbud af plantebaseret mad i Aarhus. København har mange flere muligheder, så da jeg så det ledige lokale i Latinerkvarteret, tog jeg springet,” fortæller Nanna Elmely.
Hun er selv 100 pct. veganer i dag, en omstilling, der begyndte i 2014. I stedet for at prædike dyrevelfærd, klima og helse vil hun hellere vise, at plantebaseret mad kan være lige så lækker som traditionel mad.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025