Nu er den gamle pub, Postgaarden i Lyngby, blevet totaltrenoveret og transformeret til Lyngbys gastronomiske samlingspunkt. Her rykker tre forskellige restauranter ind, og navnet skifter samtidig til Postgaarden Madhus, skriver MigOgKbh.

Det er kendte københavnske navne, som nu gør deres entré lidt nord for byen. Nemlig Cock’s & Cows, Pizzeria Luca og Chicks by Chicks.

Første åbning står den kombinerede burgerrestaurant og cocktailbar Cock’s & Cows for. Siden følger Chicks by Chicks også ind. De har i forvejen en forretning i Tivoli Food Hall. Økokyllinger tilberedt på rotisserie spiller hovedrollen her.

Ind rykker også Pizzeria Luca. De åbnede for et par måneder siden også på Gammel Strand i hjertet af København. På trods af Lucas korte tid på markedet, har de allerede gjort sig særdeles flot bemærket.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne