Nu er den gamle pub, Postgaarden i Lyngby, blevet totaltrenoveret og transformeret til Lyngbys gastronomiske samlingspunkt. Her rykker tre forskellige restauranter ind, og navnet skifter samtidig til Postgaarden Madhus, skriver MigOgKbh.

Det er kendte københavnske navne, som nu gør deres entré lidt nord for byen. Nemlig Cock’s & Cows, Pizzeria Luca og Chicks by Chicks.

Første åbning står den kombinerede burgerrestaurant og cocktailbar Cock’s & Cows for. Siden følger Chicks by Chicks også ind. De har i forvejen en forretning i Tivoli Food Hall. Økokyllinger tilberedt på rotisserie spiller hovedrollen her.

Ind rykker også Pizzeria Luca. De åbnede for et par måneder siden også på Gammel Strand i hjertet af København. På trods af Lucas korte tid på markedet, har de allerede gjort sig særdeles flot bemærket.

Læs hele historien her.

Sticks'n'Sushi må skrue ned for vækstblusset

Sticks'n'Sushi tager en dyb indånding efter flere års høj vækst. Den succesfulde sushi-kæde kommer ud af året med underskud og sætter de helt store ekspansionsplaner på pause. Fokus er nu på de tre kernemarkeder: Danmark, Storbritannien og Tyskland, skriver Berlingske.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne