Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den vestjyske gourmetkok Kristian Corrells læremester var imod hakkeorden og to-do-lister. Han oplevede frie rammer og tillid. Han har derfor ikke blot lært at få det bedste frem i råvarer, men også i mennesker - og dét har på blot to år ført til succes for Høfde4, lyder det i en pressemeddelelse ifølge JV.dk.
”Havde min chef råbt og skreget af mig som kokkeelev, havde jeg nok selv gjort det samme den dag i dag, men det gør jeg ikke. Mit personale skal se mig som én af dem. Derfor skal jeg gå forrest og vise dem vejen - ikke gå bagved og sparke dem, siger Kristian Corell, som i dag er køkkenchef på det dansk-fransk brasserie Høfde4 i Blåvand ved Vesterhavet.
Spisestedet, der ligger på Danmarks første og eneste seksstjernede camping- og ferieresort, Hvidbjerg Strand Feriepark, fejrer to års fødselsdag her i juni - og Kristian Corell har siden første dag haft til opgave at glæde smagsløgene hos forventningsfulde gæster.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Millionoverskud til Noma inden lukning på Refshaleøen
18-07-2025
-
HORESTA: Turistskat er en trussel mod lokal turisme
18-07-2025
-
Dragør og Skagen siger nej til UNESCO Verdensarv af frygt for overturisme
18-07-2025
-
HORESTA: Forslag om højere Airbnb-fradrag vil skade hotelbranchen
18-07-2025
-
Kampagner giver mærkbar effekt: Nordmænd vender blikket mod Nordvestkysten
18-07-2025