Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For enden af Refshaleøen ligger Alchemist. På trods af, at stedet i sin nye udgave - populært kaldet Alchemist 2.0 - stadig ikke er åbnet, er den lige nu en af verdens mest hypede restauranter, skriver Berlingske.
Idémanden bag, Rasmus Munk, ser frem til at byde gæster velkommen.
”Forhåbentlig mere end bare en god madoplevelse. Oplevelsen er skræddersyet til den individuelle gæst. Vi sætter fokus på emner, vi synes er interessante og vigtige, f.eks. kulturmøder, udlændingedebat og så videre, ”siger Rasmus Munk med henvisning til, at et besøg ikke kun inkluderer mad, men også skuespil, flere lokaler, lyd, aromaer, m.m.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024