Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jan Hurtigkarl fylder 70 år i dag.
Fødselaren var som nyuddannet kok i 70’erne med til at udbrede fransk gastronomi i Danmark efter et ophold i Paris, og han var efterfølgende en af de ledende kræfter bag, at Danmark blev en af de tunge spillere inden for gastronomi.
Afsættet i Danmark var Gastronomique, som han åbnede sammen med sin far, Roy, i 1972.
Efterfølgende åbnede og drev Jan Hurtigkarl restauranter under eget navn – bl.a. ”Hos Jan Hurtigkarl”, der fik en stjerne i Michelinguiden. Han og faderen lavede også madprogrammer på Danmarks Radio fra 1975 til 1983.
I dag står han bag restauranten ”Mielcke & Hurtigkarl”, som han har åbnet med kokken Jakob Mielcke.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024