”Vi er utrolig stolte og glade over at medlemmerne stemte for, at vi som helhed kan stå forrest og gøre vores del for at sikre vores fælles fremtid”, siger formand Zander Lauritzen Hansen. 

Danskernes interesse for spiritus, cocktails mm. er steget markant de seneste par år, hvilket også har medført at barernes forbrug af sugerør er steget.

”Vi har en forpligtigelse til at være med til at drive nye trends, bæredygtige alternativer fremad. Det er os der står bag baren og skænker, og dermed også os der kan påvirke den retning vi bevæger os i,” siger Zander Lauritzen Hansen.”

Med beslutningen vil det være fremadrettet at alle bar og restaurations samarbejdspartnere i foreningen vil blive bedt om at droppe plastik fra deres setup eller have en exit-strategi til og med 31/12-2019.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Dansk hotelkæde vinker farvel til plastik

Bæredygtige bygningsprocesser-, materialer- og leverandører, grønne tage og bionedbrydelige produkter er blandt de grønne tiltag den danske hotelkæde, Zleep Hotels, har indført de seneste år til stor begejstring for såvel gæster som samarbejdspartnere. Nu er hotelkæden atter på banen med en miljøvenlig forbedring.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne