En  kokkeelev mener at have penge til gode for helligdage, overarbejde, pension samt mistede friweekender og fridøgn. Sammen med 3F, kræver han omkring 415.000 kroner, som han mener han har til gode hos sin tidligere arbejdsgiver, skriver JydskeVestkysten.

Ifølge avisen skrev eleven i februar 2018 under på en uddannelsesaftale, som indeholdt elementer som ikke er tilladt ifølge elev-overenskomsten. Blandt andet indeholdt aftalen en månedsløn på 25.000 kroner mod normalt cirka 12.500 kroner. Den højere løn skulle dække weekend- og aftenarbejde.

Dertil kom, at det mundtligt blev aftalt, at han skulle arbejde 180 timer om måneden - ifølge elev-overenskomsten betragtes alle timer ud over 148 timer over en periode på fire uger som overtid.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Madklubben manifesterer sig i Esbjerg

Siden åbningen har Madklubben Esbjerg på de fleste hverdagsaftener bespist omkring 170 gæster, og flere i weekenderne, skriver Århus Stiftstidende.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne