Klimaudfordringerne fyldte i valgkampen forud for sidste måneds folketingsvalg – og de betyder stadig mere for forbrugernes adfærd. Senest har for eksempel klimabekymringen i form af ”flyskam” ramt SAS på passagertallene, og nu ser den ud til at også at påvirke danskernes sommerferieplaner.

Det står der i hvert fald i pressemeddelelse om en ny spørgeundersøgelse, som analyseinstituttet YouGov gennemførte for ejendomsmæglerkæden Home og Realkredit Danmark sidste måned.

Standby.dk skriver, at 11 procent af deltagerne i undersøgelsen svarer, at klimadebatten har øget deres interesse for at holde sommerferie i et lejet sommerhus i Danmark. 31 procent har svaret, at deres interesse ”i mindre” eller ”nogen grad” er øget – mens klimadebatten for 45 procent ”slet ikke” har øget deres interesse for at holde sommerferie i Danmark. Resten svarede ”ved ikke.”

Har du fået læst?

Mødeplanlæggere: Ansvarlighed bliver det nye sort

Den internationale sammenslutning af mødeplanlæggere og udbydere af innovative mødesteder og trends, IACC’s (The International Anti-Corruption Conference) årlige rapport "Meeting Room of the Future 2019" er netop udgivet i forbindelse med MPI’s World Education Congress, skriver Kursuslex.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne