Klimaudfordringerne fyldte i valgkampen forud for sidste måneds folketingsvalg – og de betyder stadig mere for forbrugernes adfærd. Senest har for eksempel klimabekymringen i form af ”flyskam” ramt SAS på passagertallene, og nu ser den ud til at også at påvirke danskernes sommerferieplaner.

Det står der i hvert fald i pressemeddelelse om en ny spørgeundersøgelse, som analyseinstituttet YouGov gennemførte for ejendomsmæglerkæden Home og Realkredit Danmark sidste måned.

Standby.dk skriver, at 11 procent af deltagerne i undersøgelsen svarer, at klimadebatten har øget deres interesse for at holde sommerferie i et lejet sommerhus i Danmark. 31 procent har svaret, at deres interesse ”i mindre” eller ”nogen grad” er øget – mens klimadebatten for 45 procent ”slet ikke” har øget deres interesse for at holde sommerferie i Danmark. Resten svarede ”ved ikke.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

FN belønner MAX Burgers’ klimapositive indsats

“Momentum for Change” er initiativtager udmærkelsen som er en del af arbejdet for Global Climate Action inden for FN’s Climate Change sekretariat. Ud af årets rekordstore antal nomineringer blev 15 prismodtagere udvalgt. Alle vindende projekter vises ved forskellige lejligheder i forbindelse med FN’s Climate Change Conference (COP25) i Santiago, Chile i december.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne