Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Det har været rigtig godt. Vi havde forventet et kæmpe underskud det første år, men vi har ramt omkring 0, og i år ser vi rigtig gode tegn på indtægtssiden. Vi forventer, det bliver rigtig godt.”
Sådan siger forpagter på Hotel Postgaarden Frank Møller, som 1. juli 2018 overtog byens ældste hotel. Dengang fortalte han, at han ville bevare nostalgien på hotellet, og det er fortsat hans plan, selvom der også er blevet foretaget en række forbedringer og renoveringer på hotellet.
Fredericia Dagblad skriver, at Restaurant Postgaarden kom ud af 2018 med et underskud på godt 44.000 kroner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA Play: HimmerLand - Klar til fremtiden
03-07-2025
-
Hvornår er en medarbejder handicappet?
03-07-2025
-
Nyhedsbrevet går på sommerferie – lidt i hvert fald
03-07-2025
PRESSEKLIP
-
Noma planlægger pop up-eventyr i Los Angeles i 2026
03-07-2025
-
Tidligere Årets Kok bliver ny gastronomisk chef på Hotel Alsik
03-07-2025
-
VisitDenmark satser bredere: Udvider markedsføring til 14 lande
03-07-2025
-
Ny rekrutteringsaftale vækker optimisme på overenskomstdækkede hoteller
03-07-2025
-
Danske hoteller inviteres med i søgsmål mod Booking.com
03-07-2025
-
Subway ruller nye restauranter ud i danske storcentre
03-07-2025
-
Ny adm. direktør skal styrke Meyers’ bundlinje
03-07-2025
-
Campingkæde udvider med femstjernet plads i Bayern
03-07-2025
-
Dragsholm Slot lander endnu et år med millionunderskud
03-07-2025