Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Det har været rigtig godt. Vi havde forventet et kæmpe underskud det første år, men vi har ramt omkring 0, og i år ser vi rigtig gode tegn på indtægtssiden. Vi forventer, det bliver rigtig godt.”
Sådan siger forpagter på Hotel Postgaarden Frank Møller, som 1. juli 2018 overtog byens ældste hotel. Dengang fortalte han, at han ville bevare nostalgien på hotellet, og det er fortsat hans plan, selvom der også er blevet foretaget en række forbedringer og renoveringer på hotellet.
Fredericia Dagblad skriver, at Restaurant Postgaarden kom ud af 2018 med et underskud på godt 44.000 kroner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024