Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”I 2017 brugte vi kun fem procent økologiske varer, i dag er vi oppe på næsten 50 procent. Det betyder, at alle Comwell-hoteller har Det Økologiske Spisemærke i bronze og at 30-60 procent af alle vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske.”
Det skriver den danske hotel- og konferencekæde Comwell ifølge Standby.dk i et opslag på Linkedin.
Comwell henviser blandt andet til, at hotelkæden i april i år modtog prisen ”Industry Leader 2019” som Danmarks mest bæredygtige hotelkæde i forbindelse med uddelingen af Sustainable Brand Index Awards 2019.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025