Bite Copenhagen 2019 afholdes i Bella Center Copenhagen den 28. og 29. august, så der er god tid til få overblik over de mange aktiviteter og programpunkter, som er på plads. Programmet er foreløbigt og der tilføjes løbende nye punkter og indslag hen over sommeren, inden det endelige program kan afsløres.

Selvom Bite Copenhagen 2019 først finder sted i slutningen af august, kan man kan allerede nu tilmelde sig selv og kollegerne. Med andre ord masser af tid til kalenderplanlægning og granskning af program og aktiviteter, så man kan drage af sted i samlet flok og få fælles inspiration.

Årets udgave af Bite Copenhagen danner rammerne for udvælgelsen af Danmarks næste kandidat til titlen som verdens bedste kok i den prestigefyldte kokkekonkurrence, Bocuse d'Or, ligesom Fonden Dansk Gastronomi vil hylde Kokkenes Kokketalent 2019.

Christian Vejlund, Exhibition Manager på Bite Copenhagen, siger:

 "Vi er enormt stolte af årets foreløbige program og udstillerliste, der til sammen udgør et tag-selv-bord af nogle af de mest interessante strømninger lige nu inden for fødevaretrends- og løsninger. Bite Copenhagen er en madkulturmesse med markante holdninger til råvarer, miljø og social ansvarlighed, og i år har vi valgt at fokusere endnu mere på det gode håndværk, gastronomi og hverdagsnydelsen. Som besøgende vil man i højere grad opleve, at smagen er i højsædet fra små kreative startups til veletablerede aktører."

Program: https://bitecopenhagen.dk/program

Udstillerliste: https://bitecopenhagen.dk/udstil

Besøgerregistrering her.

Har du fået læst?

Ny platform for iværksættere lanceres på Foodexpo

45 talentfulde iværksættere får taletid på Nordens største fødevaremesse, når Foodexpo lancerer Iværksætterområdet, der stiller skarpt på innovation, nye forretningsidéer og spændende fødevareprodukter. Messens nye spydspids fokuserer på nøgleord som iværksætteri, fællesskab og innovation og samler nogle af de mest spirende og fremtrædende talenter indenfor den danske fødevarebranche på et sted.

180 danskere syge efter at have spist franske østers

Siden begyndelsen af januar har Fødevarestyrelsen modtaget flere enslydende meldinger fra fødevaremyndigheder rundt om i Europa. Franske myndigheder vurderer ifølge styrelsen, at årsagen kan være overløb af spildevand til østersbanker langs den franske kyst mod Atlanterhavet, skriver Ritzau ifølge Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne