Et besøg på den nyåbnede og meget omtalte restaurant Alchemist i København er et sansebombardement, skriver Berlingske i sin anmeldelse, der i øvrigt er udstyret med seks stjerner.

Besøget er på fem timer og består af en rejse i den gastronomiske verden i 50 små bidder delt op i fem akter med diverse underscener ganske som i et teaterstykke, men også på en fysisk rundtur i den kæmpemæssige bygning, der ved hjælp af teaterscenografer, kunstnere og en dramatisk lyssætning er delt op i fem forskellige miniuniverser.

"Munkens (Rasmus Munk, red.) molekylærmagiske madtrip ligner med sit holistiske sansebombardement ikke noget andet i verdensgastronomien lige nu, og vi sender seks nye stjerner til den funklende stjernehimmel over Alchemist 2.0, skriver Berlingskes anmelder.

Kendiskok udvider med kebabshop

Umut Sakarya går lidt andre veje end de klassiske flæskestegs-koncepter og udvider nu “imperiet” med en kebabshop. Den kommer til at hedde Guldkebab by Guldkroen, og åbner som en pop up 14. februar og frem til sommerferien på Nørrebro, skriver MigOgKbh.dk.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne