Boligportalen Airbnb er mest kendt for at tilbyde boliger i konkurrence med hoteller. Men nu vil portalen også tilbyde boliger i den helt dyre ende, skriver Finans.dk.

Derfor har selskabet bag lanceret Airbnb Luxe med flere end 2000 tilmeldte boliger. Her ligger gennemsnitsprisen på omkring 2000 dollars pr. nat (ca. 13.000 kr.), skriver CNBC.

Ifølge Airbnb skal hvert sted opfylde mindst 300 luksuskriterier for at leve op til den nye standard. Det kan bl.a. omfatte nye og sjældne funktioner, et køkken på køkkenchef niveau og førsteklasses materialer.

”Med Airbnb Luxe anvender vi den samme tilgang, vi har brugt, siden vi lancerede Airbnb for mere end 11 år siden. Det vil sige, at vi vil skabe lokale, autentiske og magiske rejseoplevelser og nu også på fantastiske steder at bo. Vi vil genskabe den måde folk tænker og oplever luksusrejser på,” lyder det fra Airbnb-medstifter og topchef Brian Chesky i en pressemeddelelse.

Har du fået læst?

Airbnb sætter rekorder

Danskerne har denne sommer toppet brugen af udlejnings- og bookingplatformen Airbnb, siden den blev grundlagt i 2008.

Nye Airbnb-regler kan koste midtjyske job

De nye regler for Airbnb-udlejning giver mulighed for at udleje private boliger 70 dage om året. Men når de midtjyske byråd og kommunalbestyrelser vender tilbage efter ferien, har de frit spil til at hæve antallet af udlejningsdage og dermed give deres egne borgere friere rammer end nabokommunerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne