Der bliver rig mulighed for at se, høre, røre, dufte og selvfølgelig smage på maden, når fødevaremessen Madværkstedet afholdes 26.-27. marts 2019. De besøgende fagfolk kan gå på opdagelse hos messens 150 udstillere, men i messens trendområde, Det Levende Madværksted, får de besøgende mulighed for at komme endnu tættere på en række spændende fødevarenyheder. Her får messens udstillere via 10 daglige sessioner mulighed for at brillere i showkøkkenet, hvor de hver får 25 minutter til at underholde, vejlede og inspirere de besøgende med netop deres produkter.

Hos MCH Messecenter Herning, der arrangerer Madværkstedet, ser man frem til for anden gang at kunne invitere fagfolk inden for i Lokomotivværkstedet til to spændende dage med det gode håndværk i fokus:

”Madværkstedet kommer til at bugne af spændende produkter, så uanset om man kommer fra en kantine, hotel, restaurant eller café, tør vi godt love, at der bliver et bredt udvalg af både nyskabende og velkendte produkter, som de besøgende kan gå på opdagelse i”, siger Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder på Madværkstedet.

 Madværkstedet er en fagmesse og afholdes 26.-27. marts 2019 i Lokomotivværkstedet i København.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hvem skal være Årets Kok 2020?

Før Rasmus Kofoed og Kenneth Toft-Hansen vandt hver deres Bocuse d’Or-statuette i guld, og dermed retten til at kalde sig verdens bedste kok, havde de også en anden titel til fælles. De har nemlig begge prøvet at vinde Årets Kok-konkurrencen.

Hvem er Danmarks dygtigste tjener?

Hvem kan levere service til den helt store guldmedalje? Sidste år løb Karina Grand Kannegaard med titlen som Årets Tjener 2019, og HORESTA og 3F har afgivet startskuddet til jagten på hendes efterfølger.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne