Der bliver rig mulighed for at se, høre, røre, dufte og selvfølgelig smage på maden, når fødevaremessen Madværkstedet afholdes 26.-27. marts 2019. De besøgende fagfolk kan gå på opdagelse hos messens 150 udstillere, men i messens trendområde, Det Levende Madværksted, får de besøgende mulighed for at komme endnu tættere på en række spændende fødevarenyheder. Her får messens udstillere via 10 daglige sessioner mulighed for at brillere i showkøkkenet, hvor de hver får 25 minutter til at underholde, vejlede og inspirere de besøgende med netop deres produkter.

Hos MCH Messecenter Herning, der arrangerer Madværkstedet, ser man frem til for anden gang at kunne invitere fagfolk inden for i Lokomotivværkstedet til to spændende dage med det gode håndværk i fokus:

”Madværkstedet kommer til at bugne af spændende produkter, så uanset om man kommer fra en kantine, hotel, restaurant eller café, tør vi godt love, at der bliver et bredt udvalg af både nyskabende og velkendte produkter, som de besøgende kan gå på opdagelse i”, siger Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder på Madværkstedet.

 Madværkstedet er en fagmesse og afholdes 26.-27. marts 2019 i Lokomotivværkstedet i København.

Årets Kok & Årets Tjener: Få din gratisbillet til Formland-messen

Vil du være med, når konkurrencerne Årets Kok og Årets Tjener løber af stablen den 2. februar i MCH Messecenter Herning? Konkurrencerne finder sted under Formland-messen, så der vil også være rig mulighed for at lade sig inspirere med designprodukter og nyheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne