De fleste af os er nok klar over, at det er en god idé at spare på vandet og huske at slukke lyset, når man forlader sit hjem. Og mange af os ønsker at tage vores grønne vaner med, når vi skal på ferie, skriver Fyens.dk.

I hvert fald er der kommet et øget fokus på bæredygtighed på hoteller, campingpladser og konferencecentre. Det mærker man hos turismens miljømærkning Green Key, der en del af HORESTA, der står for at miljøcertificere hoteller, campingpladser og konferencecentre m.m. Ordningen er international og tæller 58 lande.

”Vi kan se, at flere vil være med. Og vi oplever generelt i branchen, at der er fokus på at være grøn. Mange vælger at bruge miljømærksningsordningen”, fortæller Mikal Holt Jensen, der er miljøchef hos Green Key.

Læs mere på Fyens.dk.

Har du fået læst?

Børsen: HORESTA Årsdag blev til bæredygtighedsbrag

Tivoli Hotel & Congress Center's store konferencesal i København var torsdag fyldt til bristepunktet af omkring 740 gæster til HORESTA Årsdag. Børsen havde fulgt planlægningen af arrangementet i månedsvis.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne