Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

En ny undersøgelse fra VisitDenmark viser, at en gastroturist i gennemsnit bruger 1.450 kr. om dagen. Det er over 50 pct. mere end udenlandske turisters generelle dagsforbrug på ferien. De ekstra penge spenderes ikke kun på mad, men også på andre oplevelser, skriver Jyllands-Posten.

HORESTA har også registreret turismens stigende betydning for restauranterne. På få år er der kommet flere tusinde nye spisesteder herhjemme, så udbuddet er større end nogensinde.

”Danskerne spiser mere ude, og væksten skyldes i høj grad, at turisterne bruger flere penge på madoplevelser,” siger Tine Skriver, fødevarechef i HORESTA.

Læs hele historien på Finans.dk.

Bornholm samler nordisk turismekonference

170 forskere og praktikere fra hele Norden mødes på Bornholm til et symposium om turismens rolle. Værtskabet giver øen en enestående chance for at vise sit helårspotentiale.

Log ind