Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den danske deltagelse i Bocuse d’Or, det uofficielle verdensmesterskab for kokke, er på Finansloven. Og det er der god mening i, sagde Finansminister Kristian Jensen til DR P1 onsdag morgen.
”Danmark har en stærk, gastronomisk tradition, og den skal vi bruge, både til at få fremhævet Danmark og vores kokketradition, men også til at gøre reklame for vores land; reklame for de mange, der rejser rundt i verden for at få en oplevelse. Det betyder, at vi kan være bedre til at trække turister hertil, og bedre til at trække dygtige kokke hertil, der har lyst til at arbejde i Danmark, og dermed hæve kvaliteten af vores fødevarer.”
Han åbner også for et europamesterskab for kokke i Danmark, som han mener vil bidrage til at løfte Danmarks position som en gastronomisk supermagt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025